طرز تهیه پاناکوتا
برای درست کردن پاناکوتا ابتدا شیر سرد را در ظرفی ریخته و پودر ژلاتین را روی آن بریزید و بگذارید بماند و حالا تابه ای را روی حرارت کم گذاشته و شکر و خامه را داخل آن تفت دهید تا گرم شود ، قبل از جوشیده شدن خامه ، وانیل را اضافه کرده آن را از روی شعله بردارید.

شیرو ژلاتین را خوب هم بزنید و از صافی عبور دهید تا تکه های ژلاتین داخل آن باقی نماند و حالا مخلوط شیر و ژلاتین را با مخلوط خامه ترکیب کرده و در قالب های مورد نظرتان بریزید.

دسر را به مدت 5 تا 6 ساعت در یخچال بگذارید تا خوب ببندد و روی دسر را میتوانید با توت فرنگی یا گیلاس و تمشک تزیین کنید.نکات تکمیلی در مورد پاناکوتا
پاناکوتا جزو دسرهای مدرن میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 3 ساعت و 
پاناکوتا را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - دسر - سرو کنید . 
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .مواد لازم برای پاناکوتا
خامه : 1 لیوان
شیر : نصف لیوان
پودر ژلاتین : 1 ق غ
شکر : ربع لیوان
وانیل : 1 ق چ

شیر را با شکر مخلوط کرده و روی گاز حل میکنیم ولی نمیگذاریم شیر بجوشد وقتی حل شد شعله را کم کرده و خامه را که نرم کرده ایم با مقداری شیر به مخلوط اضافه کرده و حل میکنیم و در اخر وانیل را اضافه میکنیم.
پودر ژلاتین را به ارامی روی مخلوط پاشیده و مرتب هم میزنیم تا وقتی که مخلوط شود. مواد را به دو قسمت تقسیم کرده و به قسمت دوم پودر کاکائو و شکلات تخته ای را اضافه میکنیم. البته لازم به ذکر است که شکلات و پودر کاکائو را روی حرارت کتری با هم مخلوط کرده تا اب شود بعد مواد را بهش اضافه میکنیم.
هردو مواد را از الک گزرانده و میگذاریم تا خنک شود و لایه لایه در قالب میریزیم. پاناکوتای ما اماده است نوش جان


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دست نوشته های یک موجی فاخته پرواز رشته عکاسی Jay نسیم کوهسار دلنوشته های من Kristen دانلود کمیک و مانگا Rachna