اگرچه میوه به، میوهای بسیار پرطرفدار و خوشمزه است، اما شاید محبوبیت خورشت «به» به پای مربای آن نرسد و کمتر کسی طرز تهیه این خورشت شیرین و خوشمزه را بلد باشد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه خورشت به را به شما آموزش دهیم.
برترین ها: اگرچه میوه به، میوه ای بسیار پرطرفدار و خوشمزه است اما شاید محبوبیت خورشت «به» به پای مربای آن نرسد و کمتر کسی طرز تهیه این خورشت شیرین و خوشمزه را بلد باشد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه خورشت به را به شما آموزش دهیم.
یکی از مرباهایی که معمولا سر سفره ما ایرانی ها پیدا میشه ، مربای به می باشد . اما کمتر کسانی اطلاع از این موضوع دارند که با این میوه خوشمزه ، می توان یک خورشت بی نظیر نیز تهیه کرد .
خورشت به خواص بسیار زیادی دارد و برای افراد مسن و کودکان نیز مناسب است . البته باید تاکید کرد که اگر می خواهید برای افراد مسن این غذا را سرو کنید، حتما به را به خوبی بپزید که سفت بودن به باعث اذیت و آسیب دندان ها نشود.
خورشت به هم به صورت شیرین و هم به صورت ملس طبخ می شود. خورشت شیرین به ، به ذائقه افراد زیادی سازگاری نیست و فصل پاییز مناسب ترین فصل برای تهیه این خورشت می باشد.
خورشت به یکی از خوش عطرترین غذاهای ایرانی و اصالتا اصفهانی می باشد .
مواد لازم برای 4 نفر
به 3 عدد
گوشت 250 گرم
آلو خورشتی 8 الی 10 عدد
پیاز 1 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
لپه در صورت نیاز
ابلیمو در صورت نیازطرز تهیه
1. ابتدا پیاز هارا خورد کرده ( نسبتا درشت ) و سرخ می کنیم
2. سپس گوشت را اضافه می کنیم و تا زمانی که لایه روی گوشت منسجم شود ، آن را تفت می دهیم .
3. آب را اضافه کنید و اجازه دهید روی شعله ملایم شروع به پختن کند.
4. کمی زردچوبه میریزیم وبلافاصله رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه میکنیم .
5. مدت زمان تفت اولیه مواد بین 1 تا 3دقیقه بسته به نوع گوشت می باشد .
6. به هارا به اندازه دلخواه به صورت مکعبی خرد می کنیم و داخل روغن تفت می دهیم . توجه داشته باشید که شعله گاز حتما روی حالت کم باشد ، وگرنه به میسوزد .
7. زمانی که به ها تغییر رنگ پیدا کردند ، آن هارا به مواد اضافه می کنیم .
8. در این فرصت آلو هارا به خوبی بشویید و داخل یک ظرف خیس کنید ، پس از 10 دقیقه پخت مواد ، آلو را به خورشت اضافه میکنیم ، مراقب باشید که آلو ها خیلی نرم نشوند . اگر از آلوی شیرین استفاده کردید ، برای جلوگیری از شیرین شدن بیش از حد خورشت، یک قاشق آبلیموی تازه در پایان کار به خورشت اضافه کنید .
9. می توانید برای درست کردن این خورشت از لپه نیز استفاده کنید ، به این صورت که در زمان تفت گوشت و پیاز لپه هم به مواد اضافه می کنید .
نکات
1.اصالت خورشت به شیرین است ، اما شما میتوانید با استفاده از آلو های ترش طعم آن را تغییر دهید .
2.از آنجایی که به یک میوه نسبتا سفت به شمار می آید اجازه دهید که در هنگام پخت ، به ، به خوبی نرم شود .
3.رب گوجه فرنگی در این غذا ، یک مواد اختیاری برای تغییر رنگ خورشت است .
4.این خورشت هم با نان و هم با برنج خورده می شود .
5.یکی از مهم ترین نکات خورشت به ، کم بودن آب خورشت نسبت به مواد آن است .
درباره این سایت