زرشک پلو یکی از خورشت های لذیذ و خوشمزه ای است که در این بخش از آشپزخانه قصد داریم روش پخت آن را آموزش دهیم.
همانطور که می دانید
طرز تهیه زرشک پلو بامرغ یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانیان است که اکثرا در مراسمات خاص و مهم خود مثل مراسم عروسی یا مراسم ختم از آن استفاده می کنند برای آنکه با روش پخت این غذای خوشمزه به روش کامل و ساده آشنا شوید در این مطلب از آشپزخانه ما را همراهی کنید.
مواد لازم برای تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی
- برنج 4 پیمانه
- مرغ 4 تکه
-
پیاز خرد شده نگینی 1 عدد
-
زرد چوبه 1 قاشق مربا خوری
- نمک 1 قاشق چای خوری
-
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
-
زعفران دم کرده غلیظ 4 قاشق غذاخوری
- آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
-
گلاب 1 قاشق غذا خوری
- زرشک 1 پیمانه
- شکر 2 تا 3 قاش غذاخوری
- خلال پسته 100 گرم
- کره پنجاه گرم
-
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ خوشمزه
برای پخت این غذا ابتدا مرغ خرد شده را با پیاز نگینی و زرد چوبه و نمک که از قبل آماده کرده ایم با دو قاشق روغن غذاخوری در حرارت متوسط و متناسب با قابلمه ای که داریم به مدت یک ربع 20 دقیقه تفت می دهیم تا پیاز کاملا آب شده و مرغ داخل قابلمه مزه دار شود.
-
آموزش کامل درست کردن زرشک پلو با مرغ
پس از مزه دار شدن مرغ حدود 4 لیوان به آن آب اضافه می کنیم توجه داشته باشید که سطح روی مرغ با آب پر نشود
البته این امر بستگی به ذائقه خودتان دارد و غلظت سس آن بر حسب سلیقه خودتان میتواند آبکی یا غلیظ باشد.
زمانی که مرغ یک ربع تفت خورد کمی از مراحل پخت آن انجام شده است و زمان زیادی برای پخت نیاز نیست پس بعد از همه این مراحل منتظر می مانیم تا 4 لیوان آبی که به مرغمان اضافه کرده ایم به 2 لیوان برسد.
درباره این سایت